La piscina coberta municipal oberta per a ús esportiu després de 12 setmanes

Es pot accedir a les instal·lacions amb cita prèvia i els clubs esportius i les persones federades tenen preferència

La piscina coberta municipal de Balaguer ha reobert les seves portes aquest dimarts al matí després de 12 setmanes d’inactivitat a causa de la Covid-19. L’obertura es fa per a ús exclusivament esportiu i amb les mesures i restriccions marcades per Sanitat. Per aquesta raó els clubs esportius i persones federades tenen preferència a l’hora d’utilitzar les instal·lacions i qualsevol persona hi podrà accedir amb cita prèvia.

La piscina reobre amb un 30% del seu aforament i mesures d’higiene i distanciament després que Sanitat decidís flexibilitzar les mesures de les fases 1 i 2 i es fessin públiques al BOE aquest dissabte.

Està permès l’ús dels vestidors, sempre aplicant les mesures de prevenció i higiene. De la mateixa manera, els espais comuns i el material compartit es desinfectaran freqüentment.

La Paeria de Balaguer treballa en l’obertura de les piscines d’estiu a finals d’aquest mes de juny i en els propers dies es presentarà el calendari d’activitats d’estiu esport, sempre adaptant-se als nous temps.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.