La Paeria s’il·lumina de blau amb motiu del Dia mundial per la conscienciació sobre l’autisme

Té l’objectiu de visibilitzar les persones amb trastorn de l’espectre autista (TEA) i promoure’n la participació social en igualtat de condicions

Aquest dimarts 2 d’abril es va celebrar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, amb l’objectiu de visibilitzar les persones amb trastorn de l’espectre autista (TEA) i promoure’n la participació social en igualtat de condicions.

En el marc d’aquesta celebració, des de TEA Ponent es vol promoure la visibilització de l’autisme amb la il·luminació d’edificis i monuments, com a mostra de suport i solidaritat amb les persones autistes i les seves famílies. La il·luminació dels edificis és el resultat d’una feina de sensibilització, comunicació i incidència per tal que tothom sàpiga que l’autisme existeix i quines són les seves característiques generals.

Tot i que encara molta pedagogia en aquest sentit, i sobretot és essencial que aquesta sensibilització transcendeixi i arribi als llocs de gestió de l’administració, per tal es reconegui la importància d’abordar l’autisme i les necessitats del col·lectiu com una prioritat.

Per aquest motiu, la Paeria de Balaguer s’ha adherit a la proposta de TEA Ponent i aquest dimarts es va il·luminar els edificis institucionals o patrimonials, amb la voluntat de fer visible el suport cap a la comunitat autista.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.