La Paeria publica una nova convocatòria d’ajudes a les activitats culturals

Els programes subvencionables seran per a la realització, promoció i difusió de projectes culturals i artístics

La Paeria de Balaguer, a través de l’Institut Municipal Progrés i Cultura, publica una nova convocatòria d’ajudes econòmiques a associacions o entitats, persones físiques o jurídiques, per a la realització, promoció i difusió de projectes o activitats culturals.

En aquest cas, i també amb la voluntat de contribuir a la promoció de l’activitat cultural, es convoquen ajudes a activitats de dinamització cultural com concursos, certàmens, trobades, aplecs, diades, setmanes culturals, festes temàtiques de cultura popular, cercaviles de foc, representacions i activitats de cultura popular i tradicional; activitats artístiques, com pintura, fotografia, literatura, teatre, música, dansa, festivals i programacions estables d’aquests àmbits culturals; activitats de promoció i difusió cultural: cursos, conferències, trobades, jornades, tallers, seminaris, congressos i premis.

En aquest sentit, els programes subvencionables seran projectes artístics i culturals d’arts visuals i cultura digital, d’arts escèniques, cinema i audiovisuals, música, projectes interdisciplinaris, de debat i de pensament, de cultura popular, de creació artística comunitària, de la promoció de la lectura i l’escriptura, sobre espais de creació, de memòria històrica, de disseny, arquitectura i art urbà, i de participació en festes de la ciutat.

El termini màxim per presentar i admetre sol·licituds referents a les convocatòries serà des de l’endemà de la publicació al BOP i durant el termini d’un mes. Aquesta començarà el 10 de juliol i finalitzarà el 8 d’agost de 2024.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.