La Paeria pretén reubicar les oficines de la Guàrdia Urbana al Centre Històric

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà també canviarà d’espai i se situarà a les oficines annexes a l’edifici de la Paeria

Sent conscients de la necessitat de reubicar alguns serveis municipals de la ciutat, la Paeria de Balaguer vol engegar diversos projectes per canviar d’espai certes oficines. La més cridanera és la de la Guàrdia Urbana, que actualment se situa en un entresol de l’edifici de la Paeria, i des de l’equip de govern es troben estudiant la opció d’instal·lar les noves dependències dins del Centre Històric.

D’altra banda, una altra oficina que també canviarà d’ubicació i en aquest cas sí que se sap exactament a on és l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Aquesta s’instal·larà a l’edifici annex a la Casa de la Paeria, espai on antigament hi havia una entitat bancària. Tots aquests projectes, però, es troben en una primera fase i a curt termini no es preveu que estigui enllestit.

L’equip de govern de la Paeria també ha explicat que intentaran habilitar o reubicar altres oficines d’entitats culturals o de lleure de la ciutat que demanen accés a un espai per a la seva activitat, i valoraran en quines ubicacions es podran instal·lar.


Informa: Clara Adsuar Cortés i Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.