La Paeria i els comerços de Balaguer presenten la nova proposta ‘A ritme d’estiu’

S’ha organitzat activitats diverses, que combinaran música en directe, gastronomia i l’obertura dels establiments comercials

Balaguer es mourà a ritme d’estiu amb la nova proposta de la Paeria i les associacions comerciants de la ciutat. Durant quatre divendres de juliol i agost es duran a terme activitats en les quals es combinarà comerç, gastronomia i música en directe en diferents localitzacions de la ciutat.

D’aquesta manera es faran quatre activitats els dies 5 i 19 de juliol, i el 2 i 30 d’agost. Les localitzacions també seran totes diferents començant a la plaça del Pou; seguint al carrer Barcelona; una altra al carrer Fleming; i una última a l’esplanada del davant de l’església de Santa Maria.

Tant l’Associació de Comerciants de Balaguer, com la de Comerços del Centre Històric i l’Associació Eix Urgell es mostren satisfets d’aquesta iniciativa que ajudarà a promoure el comerç local i de proximitat, amb activitats que contribuiran a dinamitzar els productes i serveis que ofereix la ciutat.

En cadascuna de les propostes les associacions han organitzat activitats diverses, que combinaran música en directe, gastronomia i l’obertura dels establiments comercials durant l’esdeveniment.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.