La Paeria i el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera presenten els nous quaderns educatius ‘Conèixer Balaguer’

La Paeria de Balaguer i el Centre de Recursos pedagògics de la Noguera han presentat una nova proposta educativa: els quaderns ‘Conèixer Balaguer’ un material que dona continuïtat a la publicació de l’any 2008 ‘Balaguer Educa’ i que a la vegada revisa i adapta el contingut dels 22 quaderns que es van presentar l’any 2010 sobre el patrimoni cultural, arquitectònic, natural i de serveis que té la ciutat.

D’aquesta manera s’ha presentat el primer dossier sobre la Paeria que s’ha realitzat tenint en compte el treball cooperatiu i l’ensenyament competencial i del que se n’ha realitzat una versió adaptada per cada cicle formatiu.

Així doncs l’Harpieta és una de les progatogonistes que dirigeix les activitats pels més menuts. En aquest sentit també s’ha presentat el material relacionat amb les Franqueses, un joc de pistes pensat amb l’objectiu  de conèixer el patrimoni monumental i natural de la zona.

Des del consistori s’han mostrat satisfets amb la revisió d’aquest material que en aquest cas  ha de servir perquè els joves de Balaguer coneguin en primera persona el serveis que pot oferir La Paeria de la ciutat.

Aquestes són les dues primeres propostes d’un material que en un futur ha d’ampliar el seu catàleg amb aspectes com els equipaments municipals, introduint activitats que millorin la motivació de l’alumnat i que afavoreixin un aprenentatge més significatiu.


Informa: Miki Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.