La Paeria engega una campanya de conscienciació per a la igualtat

Es portarà el Punt Lila en set parcs infantils amb la idea de realitzar dinàmiques dirigides a les persones a càrrec de l’educació dels infants

La Paeria de Balaguer engegarà aquest mes de maig la campanya ‘Educa’m des de la igualtat per poder decidir amb llibertat’. Després de centrar les activitats pel 8M a un públic més adult, des de l’Àrea de Feminismes i Igualtat han volgut posar el focus aquesta vegada a les famílies, per tal de potenciar més la conscienciació als infants i joves.

Per això la campanya consistirà en accions directes dirigides a les persones a càrrec de l’educació dels infants, amb la incorporació del Punt Lila en set parcs infantils de la ciutat al llarg de dos mesos. En cada ubicació es duran a terme dinàmiques i accions que permetin donar a conèixer els objectius del projecte.

Aquestes accions començaran el divendres 3 de maig i s’ubicaran en els parcs infantils de les piscines del Secà, de l’Escola bressol Els Putxinel·lis, Escola Pia i Montroig, a la places Lluís Companys , Joaquima de Vedruna, del Morter, i finalment a la plaça del Mercadal.

La campanya s’ha finançat amb la subvenció ‘Accions per a la prevenció de les violències masclistes’ del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.