La Paeria de Balaguer treballa per iniciar el programa de gestió i control de les colònies felines

S’està preparant la instal·lació de tremuges en diferents punts de la ciutat per tal d’alimentar les colònies de gats

La Paeria de Balaguer ultima la implementació de la gestió i control de les colònies felines a la ciutat, a través del programa de Captura, Esterilització i Retorn.

Des de l’Àrea de Benestar animal s’està treballant conjuntament i en col·laboració amb l’Associació SOS Bigotis de Balaguer per tal de dur-la a terme. En aquest sentit, s’està preparant la instal·lació de tremuges en diferents punts de la ciutat, per tal d’alimentar les colònies de gats. En aquests dispensaris s’hi posarà pinso per a gats ferals, el qual està preparat amb components específics i adequats.

L’adhesió al programa CER comporta que es capturarà als animals, se’ls esterilitzarà a l’hospital veterinari de Torrelameu, i se’ls marcarà amb el sistema ear tipping. També se’ls farà una fitxa per cada animal per poder tenir un cens de control.

Des de la Paeria s’aportaran els recursos econòmics i serà amb la col·laboració del voluntariat de l’Associació SOS Bigotis que es durà a terme la implementació del programa de gestió i control.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.