La Paeria de Balaguer sol·licitarà a la Generalitat el traspàs de la carretera c-12 i c-148 al seu pas per la ciutat

El Ple ordinari del mes d’abril ha aprovat amb unanimitat la demanda pel canvi de titularitat

El Ple del mes d’abril ha aprovat per unanimitat la sol•licitud per al traspàs de la titularitat del tram de la carretera c-12 i c-148 al seu pas per Balaguer. Aquest fet permetrà desenvolupar accions i iniciatives projectades des de la Paeria.

El tràm it, iniciat al Ple del mes de març de 2023, pretén eliminar la titularitat autonòmica d’aquest tram de la via i desenvolupar polítiques i iniciatives de caràcter local.
El portaveu del grup ERC Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, afegeix a la proposta la voluntat de fer un projecte integral a tot el carrer.

El Paer d’Urbanisme ha destacat quines millores inclou el pla.

Junts per Balaguer proposen, per la seva banda, involucrar la Diputació en el tram de carretera, per tal que la ciutat no assumeixi tots els costos.

Finalment, el grup polític CUP Balaguer sol·licita, a més, fer partícips la ciutadania i els comerciants de la zona en la presa de decisions.

L’aprovació per part de tots els grups polítics permetrà desenvolupar accions i iniciatives projectades des de la Paeria, alhora que assolirà instar a la Generalitat de Catalunya augmentar el volum d’obra civil al carrer Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.