La Paeria de Balaguer presentarà al desembre la tercera edició dels Pressupostos Participatius

Les propostes les tornarà a fer la ciutadania a nivell particular, i també com a entitat o associació a partir de l’1 de desembre

El pròxim 1 de desembre la Paeria de Balaguer presentarà la tercera edició dels Pressupostos Participatius. Igual que l’any passat, a diferència dels primers pressupostos participatius, les propostes les tornarà a fer la ciutadania a nivell particular o com a entitat o associació. Les diferents idees i aportacions es podran presentar de forma telemàtica a través de l’App ‘Bústia Ciutadana’, d’una pàgina web que es crearà per a l’ocasió, o presencialment a través d’un formulari físic que estarà disponible a la casa de la Paeria i en altres punts de participació que s’habilitaran properament.

Les propostes es podran fer a partir de l’1 de desembre fins a finals de mes i, posteriorment, totes elles seran analitzades per part dels equips tècnics de la Paeria que hauran d’avaluar la seva viabilitat. Els pressupostos comptaran novament amb una partida de 150.000 euros, que es veurà reflectida al pressupost ordinari de 2022.

Pel que fa als criteris que han de seguir les diferents propostes hi ha, per exemple, que cada idea no superi la quantitat de 150.000 euros, que siguin legals, viables tècnicament i assumibles per la Paeria, entre d’altres.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.