La Paeria de Balaguer presenta l’arranjament de la Plaça Sant Salvador al PUOSC

Un ajut que a diferència d’altres anys no es realitza per assignació directa i divideix la subvenció amb una assignació fixa i una variable

L’Ajuntament de Balaguer ha presentat la reforma integral de la Plaça Sant Salvador a la Pla Únic d’Obres i Serveis. Un ajut que a diferència d’altres anys no es realitza per assignació directa i divideix la subvenció amb una assignació fixa de 125.000 euros i una variable que pot ascendir a 125.000 euros més que s’assigna a través d’una concurrència competitiva amb els altres projectes presentats per altres municipis i on es tenen en compte  barems sobre seguretat, eficiència energètica, àmbit social, pla estratègic i promoció econòmica. Jordi Ignasi Vidal, paer en cap de Balaguer, ha explicat que amb el projecte de reforma de la Plaça Sant Salvador es pretén aconseguir una dotació econòmica major per executar l’obra.

Des de l’Ajuntament també es pretén poder sumar els punts del pla estratègic ja que la plaça forma part del camí de Sant Jaume i els de promoció econòmica per que segons ha manifestat l’alcalde l’arranjament de l’espai i la seva proximitat amb el nucli turístic de la ciutat permetria convertir-la en un punt d’atracció més per a visitants però també pels propis veïns.

El pressupost de l’obra té un cost total de 400.000 euros i des de l’Ajuntament de Balaguer s’espera que es pugui finançar més del 50% de l’actuació amb l’assignació del Pla Únic d’Obres i Servei. Un pla que han sol·licitats pràcticament tots els municipis de Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.