La Paeria de Balaguer presenta la seva nova imatge corporativa

L’equip de govern ha presentat el nou manual d’identitat visual. Un document on es reflecteix el redisseny de la marca visual de la Paeria

La Paeria de Balaguer compta des d’aquest dijous amb una nova imatges corporativa. L’equip de govern ha presentat el nou manual d’identitat visual. Un document on es reflecteix el redisseny de la marca visual de la Paeria realitzat amb la intenció d’adaptar-la al nous temps especialment per incorporar-la sense complicacions als formats digitals.

La nova marca serà la imatge de representació habitual de la Paeria de Balaguer, que s’aplicarà en les seves múltiples activitats de comunicació quotidianes

L’objectiu de redissenyar la marca de la Paeria neix de la necessitat d’unificar la marca Paeria de Balaguer deixant endarrere Ajuntament de Balaguer, i al mateix temps d’adaptar-se als nous formats digitals.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

1 comentari

  • un observador

    Molt bonic i molt modern, tot plegat. Malgrat això, encara envien les factures per correu postal en lloc de fer-ho per correu electrònic, i el seu web no permet descarregar-les amb signatura digital, com seria lògic.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.