La Paeria de Balaguer presenta la campanya ‘Troba-ho a Balaguer’

A través d’un aplicatiu web la Paeria ha creat aquesta campanya que apel·la al consum de proximitat

Sota el lema “Troba-ho a Balaguer”, la Paeria ha posat en marxa una campanya de comunicació per visibilitzar tot el teixit comercial, empresarial i de serveis de la capital de La Noguera, apel·lant així al consum de proximitat.

La campanya, mostra l’àmplia oferta comercial de Balaguer, posant l’accent en l’experiència transformadora d’apostar pel comerç de proximitat.

A més de la campanya de comunicació, la Paeria ha creat un assistent virtual mitjançant una landing page per relacionar tota aquesta oferta professional amb la ciutadania. Trobahoabalaguer.cat conté tots aquells comerços, empreses de serveis i negocis que s’hagin inscrit al directori de Balaguer.

Des de la Paeria de Balaguer, impulsen aquesta campanya que pretén donar eines als petits comerciants de la ciutat ja que arran de la pandèmia s’han hagut de repensar molts hàbits de consum.

Aquesta i altres mesures per reactivar el teixit empresarial, comercial i de serveis de la ciutat, com la injecció de 100.000€ per a les petites empreses, surt de la partida destinada a la Fira Q que va ser cancel·lada el passat mes d’abril a causa de la Covid-19.


Informa: Alba Cases Nadal

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.