La Paeria de Balaguer presenta el projecte d’ampliació de l’Escola Mont-roig

La proposta guanyadora del concurs d’idees presenta una construcció tot amb planta baixa, amb espais i materials versàtils i encarada a l’eficiència energètica

Després del procés de concurs de projectes per a l’ampliació de l’Escola Mont-roig, al qual s’hi van presentar un total de d’onze propostes, el jurat en va seleccionar 5 i finalment ja s’ha escollit un com a proposta bàsica.

Aquesta s’ha presentat aquest matí per part de l’equip de govern de la Paeria de Balaguer, els quals destaquen que aquest projecte inicial s’adequa perfectament a les demandes de la comunitat educativa. Així doncs, l’escola s’ampliarà construint-la tota amb planta baixa, amb materials i parets mòbils que permetran versatilitat alhora d’ampliar espais, amb connexions entre les diferents sales, un pati amb una zona pavimentada i un porxo per instal·lar-hi zones verdes i espais de descans.

El projecte també destaca per haver encarat la construcció tant de la part nova com l’antiga per a ser eficient i verda energèticament.

Ara amb tots els terminis d’al·legacions, elaboració definitiva del projecte i l’aprovació final, s’espera que de cara a finals del 2023 tots els tràmits puguin estar enllestits per engegar amb la construcció que es preveu estigui acabada en 7 o 8 mesos.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.