La Paeria de Balaguer presenta el funcionament del segon pressupost participatiu

Comptaran amb una partida de 150.000 euros que es veurà reflectida al pressupost ordinari de 2021

La Paeria de Balaguer va presentar aquest dimecres el funcionament de la segona edició dels Pressupostos Participatius. El principal canvi en el format d’aquests pressupostos és que a diferència dels anteriors on la Paeria feia les propostes i la ciutadania votava segons el seu criteri, en aquesta ocasió és la ciutadania qui fa les propostes.

Durant la sessió de presentació, que es va fer de manera telemàtica, es van exposar les fases que s’han dividit en cinc períodes: el de presentació; el període en què es faran les propostes; la valoració; la votació i la presentació dels projectes guanyadors.

Per fer arribar les diferents idees, es pot fer de manera presencial, a través d’un formulari físic que està disponible a la Paeria, o en línia a través del formulari que hi ha a l’App Bústia Ciutadana.

Les propostes també es podran fer en les sessions sectorials que es convocaran des de l’Àrea de Participació entre el 30 de setembre i el 23 d’octubre i aquestes seran analitzades posteriorment, del 26 d’octubre fins al 19 de novembre, per part dels equips tècnics de la Paeria que hauran d’avaluar la seva viabilitat.

Els pressupostos participatius comptaran amb una partida de 150.000 euros, que es veurà reflectida al pressupost ordinari de 2021.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.