La Paeria de Balaguer potenciarà els espais verds i històrics de la ciutat

La zona del Barranc dels rucs, una de les més deteriorades de la ciutat pels abocaments descontrolats de residus, serà la primera actuació de la campanya

Barranc dels rucs de Balaguer

La Paeria de Balaguer ha iniciat aquesta setmana els treballs de neteja i arranjament als accessos dels espais verds i històrics de la ciutat en el marc d’una campanya per posar-los en valor i dignificar-los. Amb aquesta iniciativa, de l’Àrea de medi conjuntament amb l’Àrea de cultura, el consistori pretén donar a conèixer els múltiples espais naturals del municipi i animar a la ciutadania a gaudir-ne respectant-los.

La zona del Barranc dels Rucs i el portal del Torrent, una dels més deteriorades pels abocaments descontrolats de residus, serà la primera actuació de la campanya. Els treballs de neteja ja han començat i es preveu que durant les properes setmanes s’instal·li la nova senyalització. El punt escollit per iniciar la campanya no és fortuït, ja que a banda de la urgència en el sanejament de l’espai, aquest reuneix els dos principals punts d’interès d’aquesta; el natural i l’històric.

Per altra banda, el Camp de Treball de Joventut de la Generalitat estarà durant duess setmanes ajudant a l’eliminació de plantes al·lòctones (plantes invasores) al primer tram del camí de les Franqueses.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.