La Paeria de Balaguer posa en marxa el projecte ‘Cultura amb arrels’

Es pretén donar a conèixer els creadors locals a través de la mirada de cineastes i creadors audiovisuals amb lligams a la ciutat

Des de l’Àrea de Cultura de la Paeria de Balaguer es presenta el projecte ‘Cultura amb Arrels’, a partir del qual es pretén donar a conèixer els creadors locals, a través de la mirada de cineastes i creadors audiovisuals amb lligams a la ciutat.

A cada episodi, descobrim una disciplina artística i com la viuen aquests balaguerins i balaguerines que un dia van decidir fer aquesta aposta professional per les arts i explicar-se a través de la dansa, el teatre, el dibuix o la música.

Amb una periodicitat trimestral, la Paeria estrena la sèrie amb l’actriu Gemma Castell a través de la mirada del també balaguerí Àngel Ruiz. El seguiran a la primavera, el malabarista Dídac Gilabert amb Teresa Santos a la càmera i l’edició; la cantant Le Naïs a l’estiu; i tancarà l’any l’il·lustrador Ramón Mayals a la tardor, enregistrat per Albert Bové.

La sèrie de vídeos ‘Cultura amb Arrels’ es podrà veure al canal de YouTube de la Paeria de Balaguer, la qual també s’emetrà al cinema abans de la pel·lícula del cap de setmana alguns cops l’any.

El projecte forma part de la iniciativa Cultura de Km0, que compta amb un directori de professionals de les arts, així com les recents estrenades Beques de Suport a la Creació. Els projectes becats en l’edició 2022 es donaran a conèixer properament, i des de l’àrea ja es treballa per presentar la convocatòria de 2023.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.