La Paeria de Balaguer obre un canal a la plataforma d’informació ciutadana ‘eAgora’

La aplicació gratuïta eAgora, coneguda fins fa poc com eBando, aportarà més visibilitat a les activitats, avisos, comunicats i qualsevol informació d’interès

A partir d’aquesta propera setmana ja estarà actiu el canal de la Paeria de Balaguer a la plataforma eAgora. La principal voluntat de l’Àrea de Comunicació de la Paeria és disposar d’un nou canal de comunicació i d’informació.

La aplicació gratuïta eAgora, coneguda fins fa poc com eBando, aportarà més visibilitat a les activitats, esdeveniments, informació pràctica, avisos, comunicats i qualsevol informació d’interès. Igualment, la plataforma eAgora ofereix la possibilitat d’anar incloent mòduls amb diverses funcionalitats, que s’aniran activant a mesura que es vagin detectant les necessitats.

La plataforma té com a voluntat esdevenir un espai digital de finestra única amb l’administració, a través de la qual poder dur a terme moltes de les gestions habituals. També i en el mateix sentit, es pretén aconseguir que l’aplicatiu sigui referent d’informació útil per a la ciutadania, en especial quan es produeixen incidències o imprevistos, com talls de trànsit, avisos, talls de subministrament de llum, aigua o gas, o altres informacions que s’hagin de donar de manera preferent.

La plataforma eAgora permet també vincular el canal amb les xarxes socials, fet que permet a la ciutadania interactuar-hi, i per tant que fomenta la participació. En aquest sentit, des la Paeria també es pretén que sigui una eina a l’abast de tothom, i que millori la comunicació de l’ens municipal amb la ciutadania.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.