La Paeria de Balaguer obre la tercera convocatòria d’ajuts a empreses i autònoms afectats per la covid-19

S’incorporen com a subvencionables despeses de subministraments, de gestoria o assegurances i per digitalitzar el negoci

La Paeria de Balaguer posarà en marxa la 3a convocatòria d’ajuts per a la reactivació econòmica dirigida a empreses i autònoms de la ciutat afectades per la covid-19. Aquesta nova línia està dotada amb 100.000 euros i pretén contribuir a la continuïtat de les activitats econòmiques afectades per la situació provocada per la pandèmia. L’import màxim subvencionable per beneficiari és de 1.000 euros. Com a novetat, en aquesta convoctàoria s’incorporen noves despeses subvencionables com ara els subministraments elèctric, de gas i d’aigua, despeses de gestoria o d’assegurances, així com també despeses de digitalització (creació o renovació del web, serveis de màrqueting digital o implementació de plataformes per a la venda en línia.

Les empreses sol·licitants hauran d’acreditar una baixada mínima de facturació del 40%, prenent com a referència l’últim trimestre del 2020. En aquesta línia, es manté el topall de facturació màxima per optar a la concessió de l’ajut de 350.000 euros durant l’any 2019.

Totes les empreses, comerços o autònoms que compleixin aquests requisits podran presentar-se a les ajudes independentment de si han sigut beneficiaris en alguna de les convocatòries anteriors. Aquests ajuts es podran sol·licitar del 10 al 23 d’agost, ambdós inclosos.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.