La Paeria de Balaguer intensifica la campanya per la recollida de voluminosos

La Paeria reparteix aquests dies cartells a totes les comunitats de veïns per recordar el dia de recollida de voluminosos

La Paeria de Balaguer, amb l’ajuda dels agents cívics, està repartint aquesta setmana als domicilis informació sobre com gestionar els residus voluminosos.
El fulletó informatiu recorda que els residus voluminosos cal deixar-los al costat del contenidor del rebuig, però només els dilluns i els dijous al vespre.

Així mateix, també recorda que són considerats voluminosos els mobles, matalassos, armaris, tendals, electrodomèstics i equips electrònics, i adjunta una llista dels elements que s’hi poden deixar, com la recollida selectiva, que té el seu propi règim de recollida mitjançant els contenidors de colors, les runes d’obra, o aquells residus que siguin perillosos o industrials. També indica que el servei no recull restes de poda. En aquest sentit cal recordar que ja hi ha un servei habilitat per aquestes funcions.

L’acció informativa forma part d’una de les campanyes que la Paeria vol dur a terme per evitar situacions com la aquestes setmanes ha obligat a emprendre una altra campanya per netejar i arranjar espais verds, com el del Barranc dels rucs, una zona molt deteriorada pels abocaments incontrolats de residus.

La campanya de dignificació d’espais verds i espais històrics treballa conjuntament des de les àrees de Medi i Cultura.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.