La Paeria de Balaguer instal·larà nous aparcabicicletes després d’una consulta ciutadana

Se situaran en espais que actualment son places d’aparcament de cotxes per fomentar l’ús de la bicicleta

El passat diumenge 18 d’octubre va finalitzar la consulta ciutadana realitzada a través de l’app Bústia Ciutadana per escollir les ubicacions dels nous aparcabicicletes que la Paeria de Balaguer instal·larà durant les properes setmanes. Hi van participar més d’una vintena de persones i els sis punts més sol·licitats van ser la plaça Mercadal, el carrer Barcelona a l’alçada de la plaça de la Sardana, la plaça Pere Casaldàliga, el Teatre Municipal, el Molí de l’Esquerrà i el Barri Nou.

Ubicacions com el cementiri vell, la plaça Sant Salvador o l’Escola de Música i el Museu també van aparèixer a les llistes. Aquests punts però, estan pendents de reforma i els projectes que la Paeria de Balaguer té en curs ja contemplen un espai amb  aparcabicicletes que estarà senyalitzat i que a diferencia dels actuals permetran lligar la roda i el quadre. Els nous aparcabicicletes se situaran en espais que actualment son places d’aparcament de cotxes per fomentar l’ús de la bicicleta

A banda d’aquesta intervenció, des de la Paeria ja es treballa en un estudi de mobilitat que permetrà redefinir les zones blaves de la ciutat, incorporar carrils bici o augmentar la peatonalització d’alguns carrers.


Informa: Redacció

1 comentari

  • Balaguerí

    Quina contradicció aparcament de bicicletes i cap carril bici. Ens ho hauriem de fer mirar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.