La Paeria de Balaguer impulsa la creació d’una APEU al Polígon Campllong

Es pretén així impulsar l’associacionisme entre les empreses de la zona industrial

La Paeria de Balaguer ha iniciat les gestions per poder crear una Àrea de Promoció Econòmica Urbana al polígon industrial Campllong. Es pretén així impulsar l’associacionisme entre les empreses del polígon industrial Campllong. Per a fer-ho es vol crear una APEU, una Àrea de Promoció Econòmica Urbana, la qual permetrà dur a terme accions com dotar les empreses d’una organització formal, que sigui interlocutor amb la Paeria així com amb les altres administracions o organitzacions.

L’APEU també ha de facilitar el mutu coneixement i col·laboració entre les diferents empreses del polígon; donar més visibilitat i promocionar l’activitat i els productes a través de la creació d’un directori empresarial de consulta; a més de comptar amb un espai de debat i presa de decisions, en el que es puguin emprendre accions de millora o manteniment de la zona del polígon en qüestions com la sostenibilitat, amb la implementació d’energies renovables o mesures d’estalvi; la il·luminació, la seguretat, la gestió dels residus, el transport, la senyalització o l’assessorament empresarial.

Per aquest motiu, la Paeria s’ha posat en contacte amb les diferents empreses que estan ubicades al polígon Campllong, per tal que s’adhereixin a la proposta i així poder sol·licitar la subvenció per a finançar la creació de l’Àrea de Promoció Econòmica Urbana a Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.