La Paeria de Balaguer impulsa el Pla educatiu d’entorn a la capital de la Noguera

140 nens i nenes, que rebran entre 10 i 15 hores de suport i es faran a les mateixes escoles, en horari extraescolar des de finals de maig fins al 23 de juliol depenent dels centres

La Paeria de Balaguer, a través del Pla educatiu d’entorn, inaugura algunes actuacions conjuntament amb els centres escolars de la ciutat amb l’objectiu de treballar per aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat, siguin com siguin i vinguin d’on vinguin, tal com explicita el mateix Pla en el text de la introducció.

Les actuacions que es durant a terme en primer lloc són:

Tallers d’estudi assistit i de suport escolar diversificat.

Els tallers diversificats de suport i reforç educatiu tenen per objectiu acompanyar els alumnes més vulnerables en l’adquisició de les competències bàsiques, reforçant l’adquisició d’hàbits i tècniques d’estudi, d’habilitats i competències socials i psicoemocionals i afavorir una actitud positiva cap a l’aprenentatge i l’entorn escolar.

Aquests tallers van adreçats a nenes i nens de cicle mitjà de primària. En total s’atendran 24 grups, un total de 140 nens i nenes, que rebran entre 10 i 15 hores de suport i es faran a les mateixes escoles, en horari extraescolar des de finals de maig fins al 23 de juliol depenent dels centres.

Tallers d’educació en salut mental per a alumnat i famílies.

Els tallers i xerrades tenen l’objectiu de començar a treballar aspectes de salut mental que s’ha detectat que han augmentat durant la pandèmia.

Son tallers presencials per a l’alumnat i virtuals per a les famílies de 1r d’ESO. Des dels centres es farà arribar aquesta informació a les famílies. En total es faran 7 tallers presencials i 2 de virtuals entre el 3 i el 8 de juny i es preveu atendre uns 150 alumnes més les famílies que ho vulguin.

Aquest programa està finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i la Generalitat de Catalunya i s’anirà desplegant durant els propers anys.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.