La Paeria de Balaguer fa canvis en les regidories municipals i les seves àrees d’actuació

La nova paera, Amàlia Castellarnau, s’incorporarà al consistori en el pròxim ple on també s’hauran d’aprovar canvis de carteres

Aquest dijous, en el ple ordinari del mes setembre, es farà efectiu el canvi de regidories que ha dut a terme el Paer en Cap de la ciutat. Després de la renúncia per motius de salut de Mari Pau Ortiga, Amàlia Castellarnau s’incorpora al grup municipal tot i que ho farà sense cap cartera.
D’aquesta manera la part de turisme l’assumirà Arnau Torrente que s’afegirà a les de comunicació i cultura que ja comandava fins al moment. Gerard Torres continuarà amb l’àrea d’Urbanisme i Seguretat i s’incorpora a la regidoria de fires i festes, deixant l’àrea d’Obres i Serveis que assumirà el paer Kevin Bruque.
Si bé són canvis que s’oficialitzaran amb l’aprovació en el ple, des de l’equip de govern admeten que algunes d’aquestes assignacions ja es feien de manera extraoficial a causa de la baixa per motius de salut de la paera Mari Pau Ortiga. Els canvis d’assignacions comportaran també una modificació del règim de dedicacions dels paers que també es portarà en aprovació al pròxim ple de setembre.


Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.