La Paeria de Balaguer avança en la constitució de l’àrea de promoció econòmica urbana al polígon

El Centre d’Empreses de la Paeria de Balaguer va acollir una segona una reunió amb els empresaris del polígon Campllong

El Centre d’Empreses de la Paeria de Balaguer va acollir una segona una reunió amb els empresaris del polígon Campllong, amb l’objectiu de seguir treballant per a la creació d’una Àrea de Promoció Econòmica Urbana.

Els principals objectius que es pretenen assolir amb la creació d’una APEU son poder comptar amb un espai de debat i de decisió que permeti els empresaris i empresàries decidir conjuntament les millores que cal implementar a la zona. En aquest sentit, des de les empreses es comptaria amb una organització formal que actuaria com a interlocutor amb la Paeria o amb altres administracions públiques, per a impulsar la millora de qüestions com la il·luminació, la seguretat, la gestió dels residus, el transport o la senyalització.

Igualment, la creació d’una APEU també permetria assolir objectius comuns de les empreses, com la millora en sostenibilitat, la implementació d’energies renovables o l’aplicació de mesures d’estalvi i eficiència energètica. D’altra banda, aquesta associació pretén facilitar el coneixement mutu dels diferents agents, i més tenint en compte que comparteixen espai i probablement problemes i inquietuds, i per tant ha de servir per a facilitar l’intercanvi i la col·laboració. De la mateixa manera, aquesta sinèrgia pot propiciar noves formes de promoció del polígon, i més visibilitat a l’hora de donar a conèixer l’activitat que hi desenvolupen les empreses que hi estan ubicades.  

En aquesta segona trobada, el paer d’Empresa, Guifré Ricart, va donar resposta a les demandes, queixes i comentaris que havien fet arribar els empresaris del polígon en dates prèvies a la reunió, i Sílvia Solanellas, directora de la Unió de Polígons de Catalunya, va anunciar que s’elaborarà una proposta de pla d’actuació de l’APEU a partir de les peticions i suggeriments dels empresaris, per tal que sigui discutit i validat en una propera reunió.

Finalment, es va acordar quines empreses actuarien en representació de l’APEU a l’hora de constituir-la, i per assistir a les reunions amb la Direcció General d’Indústria de Catalunya.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.