La Paeria de Balaguer aprova un acord transaccional amb l’empresa Aldesa referent a les patologies existents en l’obra d’urbanització de la Miranda

El plenari també va aprovar una moció en suport de l’Amnistia i també va servir per acomiadar a l’actual regidor de la CUP, Josep Maria Colea, qui va anunciar la seva renúncia com a edil

Més d’un any després la sala de plens de la casa de la Paeria va tornar ha acollir un ple municipal. Els edils va retornar a la sessió plenària presencial per aprovar amb la unanimitat dels presents l’acord transaccional amb l’empresa Aldesa en relació amb les patologies existents en l’obra d’urbanització de la zona de la Miranda. Aquest acord significarà que l’empresa constructora sufragi 80.000 euros de la reparació d’aquest espai.

Per altra banda i també amb la unanimitat dels presents els regidors es van avenir en aprovar una esmena en el conveni de participació de les entitats participants PECT Green Circular i tres addendes  amb els convenis de col·laboració en relació a les oficines d’habitatge i les borses de mediació per al lloguer social i el del Pla Educatiu de l’Entorn 20-21.

En el torn de les mocions i també amb unanimitat van aprovar la moció per la reparació i restitució de la memòria de les acusades per bruixeria.

El punt que va generar més debat de la sessió va ser l’aprovació de la moció de suport per l’amnistia presentada pels Grups municipals de Junts i Esquerra

Finalment la moció es va aprovar amb els vots favorables dels partits de Balaguer Ara Sí, Junts i Esquerra i els vots en contra dels regidors del grup municipal socialista. Pel que fa el regidor de la CUP, Josep Maria Colea, va abstenir-se del debat d’aquest punt de l’ordre del dia.

Precisament el cupaire va anunciar en finalitzar la sessió la renúncia com a edil de la ciutat en coincidir amb la meitat de la legislatura i abans d’esgotar els dos mandats que el codi ètic del partit no permet superar. D’aquesta manera i segons va explicar el propi regidor en el seu comiat, des del partit han considerat que la persona candidata en les pròximes eleccions serà la que substituirà ara a Colea per familiaritzar-se amb la institució.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.