La Paeria de Balaguer aprova els pressupostos del 2019

El pressupost es va aprovar amb nou vots a favor del grup de govern d’ERC, un vot en contra de la CUP i set abstencions del PSC, Junts per Balaguer i Balaguer Ara Sí

La Paeria de Balaguer va aprovar en el ple extraordinari d’aquest dijous i sense sorpreses el pressupost del 2019. un pressupost ‘de tràmit’ que ascendeix a 17,3 milions d’euros.

El pressupost es va aprovar amb 9 vots a favor del grup de govern d’ERC, 1 vot en contra de la CUP i 7 abstencions del Grup Socialista, Junts per Balaguer i Balaguer Ara Sí.

En aquest sentit el regidor de la CUP, Josep Maria Colea, va ser qui es va mostrar més crític amb l’aprovació d’aquests pressupostos en considerar que a aquestes alçades de l’any s’haurien d’haver prorrogat per treballar ja amb els del 2020.

Pel que fa als regidors del PSC i Junts per Balaguer, van justificar les seves abstencions al·legant que no estaven d’acord amb tots els punts.

Segons el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, el pressupost d’enguany és un pressupost de tràmit que, ha arribat tard ja que han preferit més confeccionar per endreçar els números i poder començar ja a treballar amb el del 2020

El pressupost d’aquest 2019 contempla una inversió de 200.000 euros en el cas de l’ajuntament i de poc més de 30.000 pel que fa a l’Impic. Dels 200.000 euros, 55.000 es destinaran a la compra de cinc habitatges propietat en aquests moments d’entitats bancàries.

Pel que fa al capítol de personal, destaca una pujada salarial als treballadors d’acord amb la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat i un parell de promocions internes.

En relació al capítol 4, per la liquidació de l’any 2018 es preveu una amortització anticipada de 200.000 euros del crèdit ICO.

 

Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.