La Paeria de Balaguer aprova el Pla estratègic de subvencions 2022-2023

En la sessió plenària del mes de juny també es va aprovar definitivament l’ordenança de circulació

La Paeria de Balaguer va aprovar en el ple ordinari del mes de juny el Pla estratègic de subvencions pels anys 2022 i 2023. Aquest pla regula les diferents ajudes que el govern estableix amb les diferents entitats de la ciutat, i que s’aplica per exemple en matèria esportiva o de salut mental.

D’aquest pla destaca precisament una línia amb dos ajuts per l’habitatge, tant de masoveria urbana com de rehabilitació de pisos buits.

La moció va ser aprovada per unanimitat, tot i que alguns grups com el PSC o Junts demanaven o bé augmentar la quantitat en alguns plans o afegir-ne de nous.

En la sessió plenària també es va aprovar de forma definitiva l’ordenança de circulació, en la qual es va acceptar dues al·legacions: una d’elles de la CUP per tenir en compte els drets de protesta i manifestació; i l’altra presentada per una associació d’autocaravanistes que demanava poder aparcar dins el nucli urbà i en la qual finalment es contemplarà que ho puguin fer en zones habilitades o en altres indrets de forma puntual.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.