La Paeria de Balaguer comença a repartir les 20.000 mascaretes entre la ciutadania

El repartiment el fan treballadors de la Paeria casa per casa de 9 del matí a 3 de la tarda

La Paeria de Balaguer ha començat a repartir aquest dijous les prop de 20.000 mascaretes que ha comprat per distribuir-les entre tota la ciutadania.

Es tracta de 16.000 mascaretes quirúrgiques, 2.500 amb teixit homologat i certificat en laboratori destinades als més petits i 1.000 unitats de la tipologia FPP2 adreçades a treballadors de la Paeria i voluntaris. El repartiment es fa porta a porta, ha començat simultàniament a tots els barris de la ciutat i el realitzen treballadors de la pròpia Paeria. En el cas de les mascaretes de talla petita, pels infants, s’ha fet un disseny personalitzat amb la marca de ciutat “Somriu Balaguer” i produït per una empresa local.

El repartiment es fa de 9 a 15 h i en cas que no hi hagi ningú a casa es deixa un paper perquè les puguin passar a recollir per l’ajuntament. Juntament amb les mascaretes es reparteix també un full informatiu amb consells d’higiene.

Des de la Paeria demanen a la ciutadania que utilitzi les mascaretes sempre que s’hagi d’estar en contacte amb altres persones per evitar contagis.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.