La Paeria arriba a un acord amb Aldesa per arreglar les patologies subterrànies de la zona de la Miranda

La Paeria i l’empresa constructora es desmarquen de la via judicial a través d’un acord econòmic en què l’empresa haurà de pagar 80.000 euros

La Paeria de Balaguer i Aldesa Construcciones han assolit un acord econòmic per arreglar les patologies subterrànies de la zona de la Miranda. L’acord, aprovat a la Paeria durant la sessió plenària del darrer dijous, consisteix en el pagament de fins a 80.000 de l’empresa a la Paeria. D’aquesta manera, les dues parts intentaran allunyar-se de la via judicial per a resoldre el problema.

La Paeria va obrir un contenciós administratiu l’any 2016 responsabilitzant Aldesa per vicis ruinògens de zona i exigia a l’empresa els costos d3254els problemes de canalització, humitats i males olors que els veïns fa temps que reclamen. Encara no hi ha una data concreta per a l’inici de les obres però explica el paer en cap que seran completament subterrànies.

Segons que expliquen fonts del consistori, imatges de les canonades demostren que l’empresa constructora va fer una feina defectuosa.

La construcció de l’urbanització va tenir lloc l’any 2002 i va suposar un cost de gairebé un milió i mig d’euros.


Informa: Miquel À. Daviu i Oriol Gordillo

1 comentari

  • un observador

    Aquesta és una bona notícia, si acaba bé. Malgrat això seria bo que els tècnics municipals estiguessin més a sobre durant l’execució de les obres públiques. Potser així ho hagueren detectat i s’hagués pogut corregir.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.