La Paeria aprova la modificació del règim de dedicacions dels regidors i la reestructuració de govern

Durant la sessió plenària també va prendre possessió la nova regidora Amàlia Castellarnau, en substitució de Mari Pau Ortiga

La Paeria de Balaguer va aprovar el dijous durant el Ple ordinari de setembre la modificació de règim de dedicacions de regidors. Amb la reestructuració de govern anunciada aquesta setmana a causa de la renúncia per motius de salut de Mari Pau Ortiga, Arnau Torrente assumeix la cartera de Turisme que s’afegeix a les de comunicació i cultura que ja comandava fins al moment. Gerard Torres continuarà amb l’àrea d’Urbanisme i Seguretat i s’incorpora a la regidoria de Fires i festes, deixant l’àrea d’Obres i Serveis que assumirà el paer Kevin Bruque. D’aquesta manera la dedicació de Torrente i Bruque passen del 60 al 80%, i del 60 al 100% respectivament.

La modificació es va aprovar amb els vots favorables de l’equip del govern, les abstencions del PSC i Balaguer Ara Sí, i els vots en contra de la CUP i Treballem per Balaguer. L’oposició va argumentar que l’augment de sous amb els nous canvis és massa elevat.

Durant la sessió plenària també es va fer la presa de possessió d’Amàlia Castellarnau com a regidora al grup d’ERC, i es va aprovar la modificació de la denominació del Grup Polític municipal de Junts per Balaguer per Grup Municipal de Treballem per Balaguer, així com una moció del manifest de l’acord social per l’amnistia i l’autodeterminació.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.