La nova temporada del Teatre Municipal de Balaguer incorpora el cicle de petit format ‘A Escena’

Es tracta d’un cicle d’obres de petit format amb el públic al mateix escenari de l’actuació

El Paer en Cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, i el regidor de cultura Arnau Torrente han presentat la nova temporada de Teatre de la ciutat de Balaguer amb la principal novetat de la incorporació del cicle ‘A Escena’.  Es tracta d’obres de petit format que permetran a l’espectador gaudir de les representacions en el propi escenari del teatre.

Pel que fa la resta de temporada, dividid en els dos cicles, d’hivern i tardor, es torna a caracteritzar per l’àmplia oferta de projectes escènics dirigits a tot tipus de públics.  D’aquesta manera, el Teatre Municipal acollirà, entre altres, obres com Casa de Nines amb Emma Vilarasau i Ramon Madaula, Dolce Vita del Mag Lari o El Pare de la Núvia amb Joan Pera, com a cap de cartell. La temporada també inclou espectacles musicals com l’actuació de del grup Mishima que arribarà a la capital de la Noguera el darrer cap de setmana d’abril, cincidint amb la fira de la ciutat.

Des de la Paeria de Balaguer es torna a apostar per una oferta completa amb l’objectiu d’atreure a tot tipus de públic, parant especial atenció al públic més jove. Precisament amb aquest objectiu es manté l’abonament Platea Jove amb descomptes a les entrades dels espectacles.

La temporada de tardor s’inaugurarà aquest diumenge amb la representació  La llibertat irrenunciable, viure i escriure dirigit per Enric Arquimbau i produït per Bada Pas que serà l’acte central del programa Any Pàmies amb el que es vol commemorar el centenari de l’escriptora balaguerina, Teresa Pàmies.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.