La Noguera mostra el seu patrimoni cultural en les Jornades Europees de Patrimoni

Diversos municipis de la Noguera s’han adherit al programa d’activitats de les Jornades Europees de Patrimoni

El Museu de la Noguera ha programat pel pròxim diumenge 13 una visita guiada a l’espai Portolà. Es tracta d’una de les activitats emmarcades dins de les Jornades Europees de Patrimoni que es realitzen a Catalunya des d’aquest divendres 11 d’octubre i fins el proper diumenge, impulsades per l’Agència Catalana del Patrimoni cultural i ideades  amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del patrimoni cultural català.

Des de l’equipament de la capital de la Noguera també s’ha col·laborat en les activitats familiars que s’oferiran el dissabte al Túmul de Seró.

A la comarca de la Noguera són molts els municipis que s’han afegit a la iniciativa com el d’Os de Balaguer que a través del Monestir de les Avellanes oferirà diverses activitats gratuïtes el diumenge al matí.

Altres municipi de la Noguera que s’han adherit al programa de les Jornades Europees de Patrimoni són Albesa amb una visita a la vil·la romana del Romeral, Ponts amb una visita a la Col·legiata de Sant Pere, Camarasa amb una ruta fins a la cova de Tabac i Tartareu amb una visita guiada a  l’església de Sant Miquel. Algerri i la Baronia de Rialb també s’han adherit al programa d’actes amb una lectura de textos medievals i una ruta romànica respectivament. El Pou de Gel i el centre històric del poble seran l’epicentre de les activitats organitzades pel municipi d’Àger.


Informa: Miki Daviu i Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.