La Nit dels Museus posa en valor les tasques d’investigació i educatives que realitzen

El Museu de la Noguera celebra una visita guiada i una jornada de portes obertes per celebrar també el Dia Internacional dels Museus

El Museu de la Noguera ha obert les portes aquest vespre i s’ha omplert de visitants per la celebració de la Nit dels Museus, una activitat en la qual l’equipament ha aprofitat per a posar en valor la seva tasca de recerca i educativa amb una visita guiada i un petit taller.

Aquesta celebració coincideix aquest any amb el Dia Internacional dels Museus, que sota el lema ‘Museus per l’educació i la investigació’, subratlla el paper fonamental de les institucions culturals a l’hora de proporcionar una experiència educativa i de la importància dels museus en el desenvolupament de la societat.

Per a posar-ho en pràctica s’han realitzat portes obertes en els diferents espais, tal com a fet l’equipament noguerenc.

A més d’organitzar aquestes activitats, la Xarxa de Museus han realitzat una acció conjunta a les xarxes socials amb petits vídeos, en els quals investigadores i conservadores expliquen algunes de les recerques que s’han portat a terme darrerament als museus i que contribueixen a tenir un coneixement més profund de les seves col·leccions.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.