La Nit de l’Esport premia a més de 50 esportistes, tècnics i responsables d’entitats esportives de Balaguer

Es van guardonar diferents esportistes de 14 categories diferents

Més de 300 esportistes, tècnics i responsables d’entitats esportives de Balaguer van participar el passat divendres a la 31ª edició de la Nit de l’Esport en la que es van lliurar una cinquantena de distincions en 14 categories diferents

Aleix Sierra es va endur el premi al millor esportista individual masculí sènior, Mónica Morell del CE L’Estel va ser la guardonada en categoria femenina.

Per equips van ser el CB Sisival Balaguer i el Club Gimnàstic Rítmica els guanyadors de les categories masculina i femenina respectivament.

Pel que fa la categoria masculina de base per equips el premi el van compartir l’equip prebenjamí A del club futbol sala Balaguer Vedruna i el Benjamí A de l’escola de Futbol Sala Comtat d’Urgell. En categoria femenina van ser les noies de Infantil Grana del CB Balaguer les guardonades.

El jurat de la nit de l’esport va guardonar a Aleix Pàmies, Aida Bondia i Francesc Almira com a millors tècnics.

El jurat també va premiar a Gemma Arrufat, responsable de l’equip del CTT Taula Q2 consultors i Marta Llovera del CPAM Balaguer amb el premi de la gestió esportiva.

El Club Esportiu l’Estel amb el seu 25è aniversari i el CPAM Balaguer per l’organització del Raid Campionat d’Europa van rebre el reconeixement d’enguany per la dedicació i la promoció l’esport. D’altra banda Antoni Masses del Club Esportiu Pedala i Sisco Muñoz de l’EFS Comtat d’Urgell van rebre el reconeixement a l’esperit esportiu.

La menció especial 2018 va recaure a Luís Cortés, entrenador del FC Barcelona femení amb el que enguany ha fet història aconseguit per primer cop a l’historia de l’entitat el subcampionat d’Europa de clubs.

Pel que fa als esportistes individuals de base, l’únic premi de la nit amb dotació econòmica, en categoria masculina els esportistes distingits van ser Levi Bautista del CF Balaguer, Fran Codina de l’Associació Piragüista Balaguer i Lluis Inglada de l’EFS Comtat d’Urgell. Carmen Belló de l’EFS Comtat d’Urgell, Núria Jiménez del CB Balaguer i Núria Pallé del CEN Balaguer van ser les guardonades en categoria femenina.

Finalment la nit de l’esport també va reconèixer al mèrit esportiu balaguerí a Albert Marvà, jugador del CB Balaguer que després de 40 any com a jugador en actiu del CB Balaguer, es retira.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.