El Fiatc Joventut i la Bruixa d’Or Manresa van disputar ahir un partit amistós a Balaguer. El quadre verdinegre es va imposar per un contundent 87 a 58. Els homes de Salva Maldonado es van mostrar molt encertats en atac i no van donar opció als del Bages.

Durant els primers minuts, la igualtat va ser at la tònica dominant. El primer avantatge del partit va ser per al Bruixa d’Or per 8 a 4. Però, gràcies a l’encert de Cochran la Penya va donar la volta al marcador i al finalitzar el primer quart l’electrònic indicava un 19 a 17. En el segon parcial, Maldonado i Comenge van moure la banqueta. Això va provocar cert descontrol en el joc. Aquesta circumstància la va aprofitar el conjunt verdinegre per obrir més forat al marcador i marxar al descans amb un avantatge de 5 punts 28 a 32.

A la represa, el Joventut amb una gran defensa no va permetre que la Bruixa d’Or entrés en el partit. Un parcial de 3 a 13 i més de 5 minuts sense anotar un bàsquet va deixar a la Bruixa d’Or sense marge a la reacció. En el darrer parcial, la Penya no va deixar de prémer l’accelerador en el seu joc. Fins a 8 triples va ser capaç d’anotar el quadre verdinegre en aquesta últim quart.

Al final còmoda victòria de la Penya que va demostrar estar a un gran nivell en aquestes alçades de la pretemporada.

Un total de 400 espectadors van presenciar el partit des de les graderies del pavelló Municipal de Balaguer.