La llar d’infants ‘Els putxinel·lis’ acull les estades infantils d’estiu

La Covid-19 ha fet estralls també en aquestes estades, que han vist reduït el nombre d’inscrits a només una quinzena d’infants

La llar d’infants Els putxinel·lis acull des del passat dilluns les estades infantils municipals d’estiu a Balaguer. L’objectiu d’aquesta activitat és facilitar la vida familiar i laboral a totes les famílies que compten amb nens petits. Les estades que es realitzen de manera alternativa entre les dues llars d’infants del municipi, estan dirigides a nadons de 4 mesos fins a nens i nenes de 3 anys.

Enguany, la crisi sanitària causada per la covid-19 ha fet estralls també en aquestes estades, que han vist reduït el nombre d’inscrits a només una quinzena d’infants.

De forma setmanal, els nens i nenes treballen un centre d’interès diferent a través de manualitats i activitats didàctiques. A més també treballen els hàbits d’autonomia i se’ls ensenya a gaudir dels jocs a través de la pròpia experimentació.

El proper dia 10 de setembre finalitzaran aquestes estades que serveixen de suport durant l’estiu per a moltes famílies del municipi.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.