La Jove Orquestra de Ponent en concert al Monestir de les Avellanes

L’1 de novembre a les 18:00h la JOP oferirà el concert. “El so de la nostra terra”, a l’església del Monestir de les Avellanes

L’1 de novembre a les 18:00h el Monestir de les Avellanes acollirà el concert “El so de la nostra terra” a càrrec de la Jove Orquestra de Ponent, sota la direcció d’Antonio Lajara. Es tracta d’un concert d’obres d’autors catalans dels segles XIX i XX, com per exemple Toldrà, Morera, Pahissa i Garreta, entre altres.

La Jove Orquestra de Ponent realitza aquests dies una estada al Monestir de les Avellanes. Els músics de la JOP busquen diferents moments de l’any per trobar-se i poder aprofundir en el programa música que ofereix l’orquestra. Aquest cop han elegit el Monestir de les Avellanes per dur a terme aquest encontre. L’estada finalitzarà amb el concert “El so de la nostra terra” i serà obert a tothom.

Jove Orquestra de Ponent és una associació juvenil fundada l’any 2011 pels joves músics de les terres de Lleida amb la voluntat de formar part d’una orquestra simfònica jove fruit de la pròpia iniciativa. L’orquestra compta amb més d’una seixantena d’intèrprets de les nostres terres i d’altres indrets amb estudis musicals mitjans i superiors.

L’entrada el concert serà gratuïta, tot i que es podrà fer qualsevol donatiu en favor de la Jove Orquestra de Ponent. Amb aquest concert el Monestir de les Avellanes tanca el programa musical del 2022, en el qual s’han pogut recuperar totes les activitats d’abans de la pandèmia.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.