La il•lusió i la prudència marquen la reobertura de la restauració a Balaguer

Molts establiments continuen amb els serveis a domicili i les comandes per emportar que havien impulsat durant el tancament

Escenes com aquesta han estat habituals entre els establiments de restauració de Balaguer. Les portes de bars i restaurants de la capital de la Noguera s’han tornat a obrir per atendre la clientela de la capital de la Noguera que s’ha pres aquesta reobertura amb calma. Amb les terrasses sense límit d’aforament tot i que amb una separació de dos metres entre taules i un 30% de capacitat als interiors dels locals el matí s’ha desenvolupat amb calma als locals de la capital de la Noguera on alguns establiment han optat inclús per no obrir.

En general el fet de poder obrir ja ha suposat una injecció de moral i il·lusió als restauradors.

La reobertura després d’aquesta nova onada limita l’horari de sis del matí a dos quarts de 10 del vespre i amb només servei de sopars a partir de les 6 de la tarda. No obstant alguns establiments continuen oferint serveis a domicili i àpats per emportar.

No tot els locals han ofert aquest servei i per alguns dels restauradors aquest més de 30 dies de tancament han suposat també un llarg període de temps sense treballar.

Des de la Paeria de Balaguer però s’ha demanat màxima prudència davant d’aquesta segona reobertura de la restauració

Des del gremi de restauració s’estima que entre el 20% i 30% de locals de Catalunya ja no aixecaran la persiana després d’aquesta nova onada de la pandèmia.


Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.