La Guàrdia Urbana de Balaguer va tallar la circulació al pont de Sant Miquel per un incident amb una tractora

El vehicle que anava amb un remolc carregat de ferralla va quedar immobilitzat després de rebentar les tres rodes dels tres eixos del vehicle

La Guàrdia Urbana de Balaguer ha restablert aquesta matinada la circulació al pont de Sant Miquel, direcció Àger-Gerb, després d’estar quatre hores tallada per un incident d’una tractora amb un remolc carregat de ferralla. El vehicle va rebentar les tres rodes dels tres eixos del remolc i va quedar inclinat i immobilitzat just a la sortida del pont, amb la qual cosa el dispositiu policial va haver de tallar la circulació.

Al conductor se li va realitzar la prova d’alcoholemia a la qual va donar negatiu. Segons els indicis observats per la Guàrdia Urbana, la causa de l’accident podria ser degut per les grans dimensions del vehicle, la topada i fregament de les tres rodes de la part posterior del remolc a un punt fix de l’entrada al pont. El vehicle va ser atès per un servei de neumàtics de Balaguer que va haver de substituir les 3 llantes i 3 neumàtics per elevar el semiremolc totalment carregat de ferralla.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.