La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb Creu Roja la Noguera i Posa’t la Gorra Balaguer

Ha destinat prop de 14.000 euros entre les dues entitats

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren un any més amb Creu Roja la Noguera i la festa solidària Posa’t la Gorra Balaguer. Ha destinat 8.845 euros a Creu Roja per poder desenvolupar projectes amb infants i joves del territori amb risc d’exclusió social.

L’entitat ha donat el seu suport per 5è any consecutiu al Posa’t la Gorra Balaguer que amb la solidaritat de la ciutadania, les empreses i les institucions ha recaptat més de 35.000 euros en una edició extraordinaria. La recaptació permet ajudar a les famílies amb infants i adolescents malalts de càncer i una part important es destina a la seva investigació. La Fundació “la Caixa” i CaixaBank fan un donatiu important per complementar aquestes aportacions amb 5.000 euros més.

La fundació “la Caixa” i CaixaBank volen continuar al costat de les entitats i les persones que en formen part en aquests moments de crisi sanitària, social i econòmica.

Cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d’euros de la Fundació “la Caixa” a favor de més de 8.000 entitats socials. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l’àmbit de la malaltia, la discapacitat, l’exclusió social, la pobresa infantil, les persones grans i l’envelliment


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.