La Fundació Margarida de Montferrato aposta pel videoart en la seva darrera proposta de l’any

El so es converteix en l’element comú d’una peça audiovisual que la Urban Gallery porta a Balaguer coincidint amb la seva participació en el Loop Festival 2020.

 

El “Poder del so” és la proposta que acull la galeria de la Fundació Margarida de Montferrato de Balaguer des del passat 10 de novembre i que romandrà a la sala fins el pròxim mes de desembre.

El so es converteix en l’element comú d’una peça audiovisual composada per vuit relats ideats per cadascun dels vuit autors que firmen l’obra.

Es tracta d’una proposta de Urban Gallery, una galeria online d’art contemporani composada per diversos autors. L’obra forma part del Loop Festival 2020.

La proposta ha servit també perquè la fundació s’hagi replantejat l’ús de nous mètodes d’exhibició i “El poder del so” també es pot visualitzar a traves del perfils multimèdia de la fundació

“El Poder del so” serà la darrera exposició que acollirà la fundació aquest 2020, un any atípic en el que a la sala també s’ha pogut visitar la mostra “Impactos” de Ramon Cerezo.

Informa: Miki Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.