La FCF dona la victòria al C.F. Balaguer en el partit contra el Palau d’Anglesola

El matx es va suspendre al minut 21 quan els del Pla d’Urgell es van quedar amb només sis jugadors disponibles al camp

Imatge del C.F. Balaguer en un partit contra el C.F. Angulàra

El diumenge passat el C.F. Balaguer rebia la visita del C.F. Palau d’Anglesola al Camp Municipal de la capital de la Noguera. Un partit d’entrada controvertit, ja que els del Pla d’Urgell es trobaven amb l’equip en quadre per culpa, sobretot, de la Covid. El Palau no disposava de més de la meitat de la seva plantilla i va demanar un ajornament de l’enfrontament que mai va arribar.

Amb 7 jugadors sobre el camp, i amb el resultat d’1 a 0 al marcador, el partit es va haver de suspendre al minut 21 quan un jugador visitant es va lesionar i, per tant, no s’arribava als mínims exigits.

El Balaguer va enviar una al·legació a la Federació i va emetre un comunicat explicant que el club va actuar en tot moment segons marquen les normes de la competició, exposant a més que es va posar sobre la taula per part seva l’opció d’ajornar el partit i deixant en mans de la FCF i del Palau la controvèrsia de l’alineació.

La rèplica del C.F. Palau d’Anglesola no es va fer esperar gaire i en un comunicat van explicar que la resposta del club balaguerí a la idea de l’ajornament va ser negativa, i que es va haver de presentar amb només set jugadors perquè hi havia contagiats per Covid, contactes estrets de positius, lesionats i sancionats.

La Federació va donar resposta a l’al·legació dels locals el dimecres a la tarda i van donar el partit guanyat als balaguerins per 1 a 0.

Informa: Redacció