La DOP Pera de Lleida es reivindica amb un mural de grans dimensions a Torrelameu

‘Som la pera’ és l’eslògan d’aquesta iniciativa que busca posar en valor la fruita i la gent de la zona de Lleida

La DOP Pera de Lleida estrena mural reivindicatiu a Torrelameu. L’entitat ha inaugurat avui tarda aquesta obra en la qual es veu una dona amb una pera sota l’eslògan ‘Som la pera’, ressaltant com és la gent i la fruita de Lleida.

L’acte inaugural ha anat a càrrec del secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol, acompanyat per l’ex consellera d’Agricultura, Meritxell Serret.

En l’acte també ha assistit el President de la Cooperativa de Torrelameu, Francesc Torres, el qual ha destacat que aquesta iniciativa tindrà un gran impacte. D’altra banda el Gerard Pujol, president del Consell Regulador DOP Pera de Lleida, ha comentat que estan orgullosos de la pera d’aquesta terra i que l’obra és una acció per fer-ho públic.

El mural ha anat a càrrec de l’artista Oriol Arumí, el qual ha volgut destacar que es tracta d’una obra amb una explosió de colors, oberta a totes les mirades i pensada perquè cadascú tingui la seva pròpia vivència.

Cal destacar que aquesta obra mural es completarà amb dos murals més. L’un, ja acabat, plasma una nena apilant diferents fruits i, l’altre, encara per fer, mostrarà el pare d’aquesta família.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.