La Diputació incrementa l’aportació al Geoparc Conca de Tremp-Montsec fins als 200.000 €

La presidenta en funcions de la Diputació Rosa, M. Perelló, i el president de l’Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec, Joan Ubach, han signat la modificació del conveni que incrementa en 50.000 € l’aportació de la corporació provincial en el trienni 2017-2019

La presidenta en funcions de la Diputació, Rosa, M. Perelló, i el president de l’Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec, Joan Ubach, han signat aquest dilluns al despatx de Presidència l’addenda modificada del conveni de col·laboració entre el Patronat de Promoció Econòmica i la mateixa Associació, per la qual la corporació incrementa en 50.000 € l’aportació econòmica per a l’anualitat 2019, passant la inversió del trienni 2017-2019 de 150.000 € a 200.000 €.

L’Associació treballa per a la protecció i conservació dels patrimonis; la recerca, educació i divulgació; i el desenvolupament sostenible, essent el seu àmbit territorial la comarca del Pallars Jussà; el municipi del Baix Pallars, al Pallars Sobirà; el municipi de Coll de Nargó, a l’Alt Urgell; i els municipis de Vilanova de Meià, Camarasa i Àger, a la Noguera.


Informa: Redacció / Foto:

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.