La consellera de Cultura inaugura una exposició dedicada a Leandre Cristòfol a Os de Balaguer

Garriga també ha visitat aquest dissabte Vinaixa, Poblet i Tàrrega

La consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga, ha visitat aquest dissabte diversos punts de les terres de Lleida. Després de passar durant el matí per Vinaixa, Poblet i Tàrrega, aquesta tarda ha fet cap a Os de Balaguer per inaugurar una exposició dedicada a l’escultor Leandre Cristòfol. L’acte ha tingut lloc al Castell, on després de signar el llibre d’honor de la localitat, ha prosseguit amb la inauguració, acompanyada del director del Museu Morera, Jesús Navarro, i també de l’alcaldessa d’Os de Balaguer, Estefania Rufach.

La mostra, organitzada per l’Ajuntament d’Os de Balaguer i el Museu Morera de Lleida amb motiu del vint-i-cinquè aniversari de la mort de Cristòfol, recull una selecció d’obres de l’artista. Les peces exposades pertanyen a les dues donacions que van integrar el seu llegat a les col·leccions del Museu Morera. Des del departament de Cultura s’ha fet èmfasi amb la necessitat de descentralitzar la cultura i fer-la accessible a tothom.

Leandre Cristòfol, nascut a Os de Balaguer l’any 1908, és un dels escultors més importants de l’art català del segle XX.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.