La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, visita el Monestir de Santa Maria de les Franqueses

El Govern es compromet a donar suport durant l’impuls d’aquest espai

La consellera de Cultura Àngels Ponsa ha visitat aquest diumenge el Monestir Cistercenc de Santa Maria de les Franqueses. Abans del seu pas per Balaguer ha visitat el seu poble natal, Artesa de Segre, durant la seva primera visita a la Noguera com a consellera.

Acompanyada pel Paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, el delegat territorial del Govern a Lleida, Ramón Farré i altres autoritats comarcals i de la demarcació de Lleida, Ponsa ha visitat per primera vegada el monument i el seu entorn. A més ha comptat amb el seu amic i impulsor de la recuperació de Santa Maria de Les Franqueses i el seu entorn, Josep Espar.

Durant la visita Jordi Ignasi Vidal i la resta de representants de els institucions que formen part del projecte per impulsar aquest espai han donat a conèixer la iniciativa a la consellera. Ponsa ha assegurat que el Govern es compromet en aquest projecte però que en el context actual es prioritzen les persones.

La consellera de Cultura ha visitat l’entorn del monestir, el passeig de la poesia i la zona de bosc de ribera coneguda popularment com la “bultra”. Ponsa també ha signat el llibre d’honor de la Paeria de Balaguer durant la seva visita a la capital de la Noguera.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.