La Biblioteca Margarida de Monferrat celebra la festa de cloenda del Biblotrivial

L’acte ha tingut lloc a la sala del pati de l’edifici

La Biblioteca de Balaguer ha celebrat la festa de cloenda del Bibliotrivial on hi han assistit alguns del participants al joc que la biblioteca organitza anualment per fomentar la lectura entre els més petits.

En l’edició d’enguany s’hi han inscrit 219 infants dels quals 181 han llegit almenys un llibre i 114 han estat finalistes i han llegit 8 llibres, per tant han aconseguit 8 formatgets. Entre les tres categories del joc s’han arribat a llegir 1072 llibres, una dada que des de la Biblioteca celebren.

Durant l’acte de cloenda s’ha fet el sorteig de diferents premis entre tots els finalistes o s’ha entregat un diploma a tots els infants que han aconseguit els 8 formatgets del joc . A més a més La Companyia MagiaDiver ha realitzat l’espectacle ‘La màgia dels llibres’. Un actuació que barreja màgia i lectura, fantasia i llibres.

L’activitat del Bibliotrivial va començar fa dos anys donant continuïtat al Rally de la Biblioteca, enguany es va iniciar al mes d’abril, coincidint amb Sant Jordi, i es va finalitzar a meitats de setembre coincidint amb l’inici del curs escolar.


Informa: Redacció

Fotografia: Biblioteca Municipal de Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.