La balaguerina Sheila Queralt publica un nou llibre sobre estafes amoroses

A l’obra, la lingüista forense busca desemmascarar les tècniques dels quatre estafadors de l’amor en sèrie més famosos d’Espanya

Cada cop és més comú conèixer a gent a través d’aplicacions mòbils. És tal el seu èxit, que molts delinqüents ho aprofiten per trobar els seus objectius i el nombre d’estafes amoroses és cada dia més gran.

Així ho explica la lingüista forense Sheila Queralt al seu nou llibre ‘Estafas Amorosas. El Donjuán seduce, convence y manipula’. La balaguerina tracta doncs de desemmascarar les tècniques dels quatre estafadors de l’amor en sèrie més famosos d’Espanya amb relats reals d’algunes de les més de les seves seixanta víctimes.

L’obra compta a més amb un missatge molt clar, i és que l’autora vol fer comprendre als lectors que les estafes no van ser fruit de la ingenuïtat de les víctimes, sinó perquè era pràcticament impossible no caure atrapades als enganys dels estafadors. En aquest sentit, també serveix com un manual d’autodefensa per evitar-ho.

Aquest és el cinquè llibre que publica Sheila Queralt, qui explica que gràcies a la feina que fan de divulgació estan fent descobrir una de les branques científiques menys conegudes.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.