La balaguerina Sheila Queralt publica ‘Atrapados por la lengua, 50 casos resueltos por la lingüística forense’

El llibre explica la tasca de les lingüistes forenses com la Sheila, d’una manera pedagògica i fins i tot amb un toc d’humor

La Balaguerina Sheila Queralt acaba de publicar el llibre ‘Atrapados por la Lengua. 50 casos resueltos por la lingüística forense’ on s’hi pot trobar a traves de casos reals quin abast té aquesta disciplina en la que la balaguerina és una de les referents a nivell internacional.

El llibre vol fer pedagogia sobre la tasca dia a dia dels detectius de la llengua, . Les lingüistes forenses com la Sheila.

Al llibres s’hi poden veure les claus lingüístiques de situacions quotidianes com podria ser una carta de l’administració o un discurs polítics però també casos mediàtics com el de la Diana Quer, Òscar Sánchez, Rodrigo Nogueria o el cas de la periodista Helena Jubany reobert recentment gràcies a un treball en equip del que en va formar part la pròpia sheila.

Doctora en ciències del llenguatge, perit judicial en lingüística forense docent i col·laboradora amb diferents cossos nacionals en casos de corrupció, ciberseguretat, narcotrafic, homicisi i terrorisme assegura que en qualsevol tipus de llenguatge es pot trobar la pista clau que faci desencallar un cas.

El llibre, editat per Laurosusse i prologat pel periodista de successos Manel Marlaska Ja es pot trobar a totes  les llibreries. Per l’autora es una manera de donar a conèixer la seva feina però també posar en valor la llengua

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.